Menü

Bejelentkezés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

ÜGYFÉLKAPU segítség
Az Ügyfélkapu olyan szolgáltatás, amelynek segítségével Ön személyazonosság igazolása mellett biztonságosan kapcsolatba léphet elektronikus közigazgatási ügyintézést nyújtó intézményekkel, így Székesfehérvár MJV Önkormányzatával is.

Bővebben itt olvashat az ügyfélkapuról.

  Parkolási büntetés befizetése
Az űrlap segítségével online banki átutalással kiegyenlítheti parkolási büntetés tartozását az OTP Bank online fizetési felületén keresztül. A befizetéshez adja meg a mellékelt csekken található befizetési azonosítót vagy gépkocsija rendszámát a büntetésazonosítóval! A befizetés véglegesítéséhez szüksége lesz bankkártyájára, így azt készítse elő!

A büntetés összege:

A támogatott kártyatípusok megtekintéséhez kattintson ide!
Befizetési azonosító: VAGY Rendszám:
        ÉS
Büntetésazonosító:
Tudomásul veszem, hogy a(z) [SZÉKESFEHÉRVÁR VÁROSGONDNOKSÁGA Kft.] ([Székesfehérvár Szent Vendel utca 17/a]) adatkezelő által a(z) [https://www.szekesfehervar.hu] felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: [név, email cím, rendszám]. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

A fizetés indításával Ön elfogadja az adattovábbítási nyilatkozatunkat.